За нас


Фирма Римсофт - в качеството си на официален представител на продуктите на "Бизнессофт" ООД - вече 20-та година успешно реализира софтуерни продукти за: счетоводство - WorkFlow; управление на строителството и производството - BusinesSoft Building и BusinesSoft Building.Cloud.;управление на човешките ресурси – HRManager. Фирмата има офиси в следните градове: Русе, Плевен, Велико Търново,Стара Загора и Габрово . С дейността и опита си сме доказали качество на поддръжка и внедряване на продуктите на Бизнессофт както в малки и средни, така и в по-мащабни фирми.

Екипът ни има над 30 000 внедрявания на програмните продукти в различни по своята дейност компании и институции, като някои от тях са: Община Русе и прилежащите към нея поделения, Община Ст.Загора, Община Плевен, УМБАЛ Плевен, „Вета Фарма”АД-гр.В.Търново, Винпром Свищов, "Главболгарстрой" АД - поделения Плевен, Русе, Варна, "Строител" АД - гр. Русе и много други.

 

Отношение към клиентите ни


Клиентът за нас е Цар, и ние се стремим да сме най-довереният съветник на Царя. За нас да служиш добре на компанията означава да знаеш какво иска и от какво се нуждае клиентът.
Клиентите ни заслужават най-доброто качество и отношение на справедлива пазарна цена. Заслужават и спокойствието, че ще бъдем коректни към тях и отговорни за грешките си.

Клиентите ни могат да са сигурни, че нашите консултанти винаги ще се стремят към съвършенството и утре винаги ще бъдат по-добри от днес. От клиентите си очакваме коректност, етичност и лоялност, каквато ние им отдаваме. С партньорите и доставчиците си изграждаме отношения основаващи се на доверие, коректност, етичност, лоялност и взаимна изгода.

 

 

 

Мисия


Нашата мисия е да надминем очакванията на нашите клиенти, като им предложим цялостни решения за ефективно управление на техния бизнес.
Да допринасяме за развитието на нашите клиенти, като им осигуряваме най-надежните и ефикасни решения в областа на управленският софтуер.

Да предлагаме продукти и услуги на най-високото възможно качество за благото на нашите клиенти и за собствено удовлетворение от добре свършената работа.

 

 

 

 

 

Визия


Стремежът ни е да внедряваме повече.
Да внедряваме повече значи винаги да надминаваме очакванията, да вдигаме летвата по-високо, да стигаме по-далеч от стандартното изпълнение, да променяме стереотипа и нашата амбиция винаги да водим.

Да внедряваме повече включва отношение “мога и го правя”, конкурентоспособност, напредничаво мислене, отговорност, грижа и амбиция.
Да внедряваме повече е оптимистично. Ние сме уверени, че можем да преодолеем препятствията и ще постигнем нашите амбициозни цели.