За нас

Rimsoft.bg (Римсофт-7 ЕООД) предлага софтуерните решения, които ще Ви помогнат да постигнете няколко цели:

  • по-ефективни бизнес процеси;
  • оптимизиране на разходите;
  • повишаване на продажбите;
  • поглед в реално време върху дейността на организацията.

Компанията ни е с над 20-годишен опит във внедряването и поддръжката на системи за управление на бизнеса. Римсофт-7 сме официален представител на БизнесСофт ООД, една от първите софтуерни компании в България, създадена през 1991 година и специализирана в разработката на цялостни софтуерни продукти за управление на бизнеса на строителни, производствени и търговски фирми, бюджетни предприятия и специализирани модули.

Още от създаването на Римсофт-7, си поставихме като основна цел повишаване конкурентоспособността на своите клиенти, чрез възможностите на софтуерните технологии – цел, която определя насоката ни на развитие и до днес. Съобразяваме се с конкретните особености в дейността на клиента, предлагаме гъвкави схеми за плащане и се стремим внедряването на нашите продукти да се изплаща в краткосрочен план. В Римсофт-7 имаме специфичен опит и внедрявания в сегментите бюджетно счетоводство, фирмено счетоводство, търговска дейност, строителство, финансово-счетоводно консултиране и др.

От нас не си купувате просто софтуер. Преди това, заедно анализираме всички бизнес процеси, които протичат във Вашата фирма. Отделяме голямо внимание на внедрителския процес и създаваме най-добрата организация, така, че да Ви създадем минимално неудобство от работата с нашите системи. 

Мисия

Ние, от Римсофт-7, сме убедени, че в съвременната икономика ефективното използване на специализиран софтуер е критично важно за всеки бизнес. Мисията ни е да запознаем всички български фирми с предимствата на нашата компания, независимо дали са големи, или малки и без значение в кой сектор на икономиката работят. Стремим се да бъдем Ваш коректен партньор, като Ви доставяме ефективни софтуерни решения и перфектната поддръжка. Собственото ни удовлетворение е само и единствено от добре изпълнените задачи. Това постигаме чрез по-ефективна работа на служителите, по-качествено обслужване на клиентите и по-ефективен мениджмънт.

 

Визия

Най-голямо внимание отделяме на нашите клиенти и взаимоотношенията ни не завършват с внедряването програмните продукта, а тепърва започват с това. Тази философия е залегнала в развитието на Римсофт-7 още със създаването на компанията и поставя клиентите ни в позиция на наши дългосрочни партньори. Предлаганите от нас решения се развиват заедно с развитието на внедрилите ги компании. Това ни помага да разширяваме своите функционалности, заедно с разширяването на Вашия бизнес.

Екипът ни има над 3 000 внедрявания на програмни продукти в различни по своята дейност компании и институции. До момента, разполагаме с 11 офиса на фирмата в страната и над 40 квалифицирани служители, повечето от тях със счетоводно образование. Развитието и разширяването на екипа винаги е бил основен приоритет в дейността на Римсофт.