Services

#
Анализ на бизнес процесите

Внедряването на нов софтуер е съвместен процес, в който нашите специалисти работят активно за Вас. За да получите желаният резултат, първо се заемаме с детайлен анализ.

#
Внедряване

По време на имплементация на нов софтуер усилията ни са насочени към очакваните резултати. Важно е както Вие, така и ние да сме доволни от реализацията на проекта.

#
Обучение

Доказано е, че реалната работна среда е най-добрият начин за обучение. Така имаме възможност заедно с Вас да обсъдим различни казуси и начините за отработването им в новия софтуер.

#
Поддръжка

Полагаме ежедневни усилия да Ви подпомагаме при възникване на различни казуси и отстраняване на проблеми. Стремим се към бърза и адекватна намеса от наша страна.

#
Консултации

Експертите ни винаги са Ваше разположение, когато имате нужда да надградите, промените или оптимизирате работата със системата.

#
Нови проекти

Предоставяме цялостни услуги по проекти за внедряване. Имаме натрупан опит с компании в различни индрустрии и мащаб. Опитът и познанията ни гарантират успешни проекти.

#
Презентации

Нашата компания държи на личният контакт с всеки, който проявява интерес към софтуерните ни решения. Провеждаме презентации в наш офис, онлайн или на място при Вас.