Rimsoft.bg (Римсофт-7 ЕООД) предлага софтуерните решения, които ще Ви помогнат да постигнете няколко цели:

  • по-ефективни бизнес процеси;
  • оптимизиране на разходите;
  • повишаване на продажбите;
  • поглед в реално време върху дейността на организацията.

Компанията ни е с над 20-годишен опит във внедряването и поддръжката на системи за управление на бизнеса. Римсофт-7 сме официален представител на БизнесСофт ООД, една от първите софтуерни компании в България, специализирана в разработката на цялостни софтуерни продукти за управление на бизнеса на строителни, производствени и търговски фирми, бюджетни предприятия и специализирани модули.

Още от създаването на компанията ни, поставихме като основна цел повишаване конкурентоспособността на нашите клиенти, чрез възможностите на софтуерните технологии. Цел, която определя насоката ни на развитие и до днес. Съобразяваме се с конкретните особености в дейността на клиента, предлагаме гъвкави схеми за плащане и се стремим внедряването на нашите продукти да се изплаща в краткосрочен план. В Римсофт-7 имаме специфичен опит и внедрявания в сегментите бюджетно счетоводство, фирмено счетоводство, търговска дейност, строителство, финансово-счетоводно консултиране и др.

От нас не си купувате просто софтуер. Преди това, заедно анализираме всички бизнес процеси, които протичат във Вашата фирма. Отделяме голямо внимание на внедрителския процес и създаваме най-добрата организация, така, че да Ви създадем минимално неудобство от работата с новите системи.

Мисия

Ние, от Римсофт-7, сме убедени, че в съвременната икономика ефективното използване на специализиран софтуер е критично важно за всеки бизнес. Мисията ни е да запознаем всички български фирми с предимствата на нашата компания, независимо дали са големи, или малки и без значение в кой сектор на икономиката работят. Стремим се да бъдем Ваш коректен партньор, като Ви доставяме ефективни софтуерни решения и перфектната поддръжка.

Собственото ни удовлетворение е само и единствено от добре изпълнените задачи. Успехите ни се дължат на ефективна работа от страна на служителите, непрестанно подобряване на обслужването и ефективен мениджмънт. 

 

Визия

Най-голямо внимание отделяме на нашите клиенти и взаимоотношенията ни не завършват с внедряването програмните продукта, а тепърва започват с това. Следваме тази философия и вярваме, че Вие сте наши  дългосрочни партньори. Софтуерните ни решения се развиват заедно с развитието на внедрилите ги компании. Това ни помага да разширяваме своите функционалности и компетентности, заедно с разширяването на Вашия бизнес.

Екипът ни се състои от над 35 квалифицирани служители в 11 офиса в цялата страна, което ни позволява винаги да бъдем на една ръка разстояние от нашите клиенти. Имаме над 3 000 внедрявания на програмни продукти в различни по своята дейност компании и институции.