Поддръжка

За да Ви окажем навременна помощ, работим с няколко програм за отдалечен достъп.

     Кликнете за да започне изтеглянето                      Линк към официалният сайт на AnyDesk                        Линк към официалният сайт на AmmyAdmin

Кликнете върху иконата за да започне изтеглянето

Като дистрибутор на софтуерни решения, предоставяме и набор от услуги на нашите клиенти, за да Ви помогнем и предоставим още по-голяма добавена стойност. Ние сме отдадени на клиентите си и сме Ваш доверен партньор, който може да предостави цялостни решения за изисквания Ви.

За взаимното удобство и прозрачност в отношенията ни, поддръжката се регламентира чрез подписване на договор за абонамент, който важи 12 месеца. Към него се прилагат Общи условия с подробна информация за възможните нива на обслужване, като по този начин може да изберете най-добрата опция за Вашите нужди. Договорът Ви осигурява бърза и навременна реакция при възникване на проблем, която се осъществява по телефона и чрез безплатен софтуер за отдалечен достъп. Ще Ви помогнем за инсталацията, ако нямате такава програма. Според избраното от Вас ниво за абонаментно обслужване, предлагаме и периодични посещения от наши служители, които извършват мониторинг на системата. 

Винаги може да разчитате на съдействие при работата с нашите програмни продукти, провеждане на обучение или допълнителни настройки. Нашите екипи от акаунт менджъри са посветени на решенията, които представляваме и това е причината да увеличаваме офисите на компанията в страната - за да сме по-близо до Вас.

Последвайте ни в youtube канала на Римсофт, където ще намерите библиотеки с видеа с информационна и обучетелна насоченост